logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Tegels Goes

Mooie tegels kopen nabij Goes? Kom dan eens langs in de showroom van Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Nieuwenhuijse. Hier hebben wij showborden staan met mooie tegels en andere sierbestrating. Benieuwd wat er in uw tuin allemaal mogelijk is qua tegels? Maak een afspraak met onze hovenier.

Tegels in alle soorten en maten bij Nieuwenhuijse dichtbij Goes

Of u nu op zoek bent naar grote tegels voor uw terras of kleinere tegels om door uw hele tuin heen te leggen, bij Tuincentrum Nieuwenhuijse nabij Goes verkopen we tegels in alle soorten of maten. Bedenk goed welke stijl u mooi vindt en zoek hier dan bijpassende tegels bij. Natuurlijk helpen we u hier graag een handje bij. U koopt bij ons:

Tegels van natuursteen zijn erg populair en dit is ook niet zo gek. De tegels geven uw tuin een natuurlijke uitstraling en zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en maten. Basalt, leisteen en graniet wordt vaak gebruikt voor natuursteen tuintegels. Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk, waardoor de tegels een andere uitstraling krijgen. Door de stenen te laten trommelen zien ze er oud en ietwat verwilderd uit. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling. Natuursteen tegels kunnen verder worden gezandstraald, gevlamd en gehamerd.

Tegels laten leggen in uw tuin in de buurt van Goes

Heeft u mooie tegels gevonden? Laat deze dan leggen door een echte expert. De hovenier van Nieuwenhuijse heeft jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. U kunt bij hem terecht voor grote klussen, zoals het leggen van tegels in uw tuin nabij Goes, maar ook voor kleinere klussen, zoals tegelonderhoud. Het leggen van tegels is een klus die zeker niet onderschat moet worden. De ondergrond moet eerst stabiel en gelijk worden gemaakt en er moet een goede afwatering zijn, anders staat uw hele tuin na een regenbui blank. Onze hovenier houdt rekening met dit soort zaken.

Hoe houdt u uw tuintegels mooi?

Tuintegels zijn een hele investering en u wilt natuurlijk niet dat de tegels in uw tuin nabij Goes er na een jaar groen of grijs uitzien. Daarom hebben we enkele onderhoudstips voor u:

Meer informatie over het onderhoud van tuintegels? Kom langs bij ons tuincentrum in de buurt van Goes.