logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Tuincentrum Zeeland

Op zoek naar een compleet tuincentrum in de provincie Zeeland? Bij Tuincentrum Nieuwenhuijse kunt u terecht voor de beste producten en een goed advies op het gebied van planten, tuinaanleg, tuinhout, vijverbenodigdheden en nog veel meer. Naast een compleet tuincentrum vindt u bij ons ook een hovenier met veel ervaring op het gebied van tuinaanleg en –onderhoud.

Compleet tuincentrum in Zeeland

Als uw tuin aan een opknapbeurt toe is, moet u zeker eens langskomen bij Tuincentrum Nieuwenhuijse. Ons assortiment is zeer compleet en bestaat onder andere uit:

Niet iedere plant is geschikt voor elke tuin. Wij testen graag welke grondsoort u in de tuin heeft. Naar welke stijl bent u op zoek voor uw tuin? Vindt u een natuurlijke, ietwat verwilderde tuin mooi of wilt u het juist strak en modern hebben? Welke kleuren vindt u mooi en hoe groen moet uw tuin worden? Dit zijn slechts enkele zaken waar over nagedacht moet worden bij de aanleg van een nieuwe tuin. Wij helpen u om de juiste vragen te stellen voor u begint aan het avontuur dat de aanleg van een nieuwe tuin is. Zo staat u later niet voor onvoorziene kosten. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies. Ook voor kamerplanten kunt u terecht in ons tuincentrum in Zeeland. Zorg er altijd voor dat u genoeg luchtzuiverende kamerplanten in huis heeft staan. Dit zorgt namelijk voor een gezond binnenklimaat. Planten zuiveren de lucht van afvalstoffen en reguleren het zuurstofpeil en vochtgehalte. Luchtzuiverende woonplanten zijn hier het best in! Natuurlijk hebben we ook prachtige kleurrijke planten voor u klaarstaan, zoals diverse variëteiten orchideeën.

Op zoek naar een hovenier in Zeeland?

Naast een compleet tuincentrum hebben wij ook de meest deskundige hoveniers van Zeeland rondlopen. Vele tuinen in Zeeland zijn al door Nieuwenhuijse onder handen genomen. Het handige van een tuincentrum en hovenier in één is dat we u in de ontwerpfase mee kunnen nemen naar ons tuincentrum en onze plannen echt tot leven kunnen brengen. U weet dan precies hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien. We zetten uw droomtuin eerst op papier. Om de schets zo realistisch mogelijk te maken, komen we graag even bij u thuis kijken. Als we uw droomtuin op papier hebben staan, is het tijd voor de aanleg! Natuurlijk wilt u nog jaren kunnen genieten van uw prachtige tuin. Daarom helpen wij u ook graag bij het onderhoud van uw tuin. Kijk even rond in ons tuincentrum in Zeeland. Hier verkopen we allerlei producten voor tuinonderhoud. Vraag onze deskundige medewerkers om advies. Grote onderhoudsklussen kunt u uiteraard door onze hovenier laten doen. Bekijk onze eerdere projecten.

Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland klaart uw klus!

Gaat u een nieuwe tuin aanleggen of staat u voor een kleinere klus in de tuin, zoals het planten van een boom? Tuincentrum Nieuwenhuijse in Goes, Zeeland staat klaar om u te adviseren, een tuinontwerp te maken of uw droomtuin aan te leggen Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0113-572075 of kom gezellig langs!