logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Hovenier

Op zoek naar een hovenier in Zeeland? Tuincentrum en hoveniersbedrijf Nieuwenhuijse biedt de unieke combinatie van hoveniersbedrijf én tuincentrum en hebben al van vele tuinen in Zeeland een waar plaatje gemaakt! Als hovenier zijn wij met name werkzaam in en rondom Yerseke, Goes, Kapelle, Krabbendijke en Middelburg en omstreken. De producten kunt u uit komen zoeken in ons tuincentrum in Yerseke waar wij naast een showroom ook heel veel brochures en ideeën van leveranciers bieden.

Tuinontwerp
Nieuwenhuijse hoveniers is gespecialiseerd in tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Heeft u plannen om uw tuin aan te pakken, dan komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en foto’s kunt u een eerste indruk krijgen van wat er met uw tuin allemaal mogelijk is.

Tuinaanleg
Onze jarenlange ervaring, creativiteit en vakmanschap zetten wij graag in om ook voor u de ideale tuin te creëren. Wanneer u het ontwerp en begroting heeft goedgekeurd kunnen wij overgaan tot de uitvoering.

Tuinonderhoud
Ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons op het juiste adres. Of het nu gaat om klein of groot onderhoud, er staat voor u altijd een ervaren hovenier klaar! Zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin.

Bekijk onze projecten hier

OFFERTE AANVRAGEN