logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Bestrating en grind

Het assortiment bestrating is groot en loopt uiteen van natuursteen, beton, bakstenen en diverse grind- en gritsoorten maar ook houten vlonders worden tegenwoordig veel toegepast. Voor sierbestrating worden vaak betonklinkers gebruikt, deze zijn leverbaar in diverse kleuren en afmetingen. Voor uitgebreide informatie kunt u natuurlijk bij ons terecht.

Klinkers:

Voor sfeervolle bestrating van uw terras, tuinpaadjes en opritten zijn de “Hollandse” straatklinkers uitermate geschikt. Naast de uit klei gebakken soorten zijn er ook de betonklinkers die vooral door de kleurschakeringen een zeer verrassend beeld kunnen geven.

Naast de standaard klinkers in diverse kleuren en maten, is ook de getrommelde versie zeer populair, deze “oud” gemaakte klinkers haalt z’n oorsprong uit de oude dorpen en geeft uw tuin een rustieke uitstraling.

Natuursteen:

Voor wie zijn tuin een persoonlijke sfeer wil geven, kan met natuursteen zijn fantasie de vrije loop laten: van flagstones tot mooie vijverpartijen. Er zijn zogenaamde stapelblokken om muurtjes te creëren maar ook prachtige tegels voor terrassen. Ook kleine, ronde stenen om ruimtes tussen paden op te vullen behoort tot de mogelijkheden.

Tegels:

Tegels zijn er in veel varianten, van de gewone stoeptegel en gewassen grindtegels, tot zeer luxe marmeren tegels.

Zo zijn er tegels die gestraald en gecoat zijn van natuursteen, maar ook betontegels met een toplaag van gemalen natuursteen. Tegels met een synthetische laag die tevens als beschermlaag dient horen er ook bij en dan praten we nog niet over afmetingen en kleuren.

Bestrating accessoires:

Naast tegels en bakstenen voor terrassen en paden, leveren wij ook verhardingsmateriaal, gronddoek, zand en diverse grit en grindsoorten en andere bodembedekkende materialen.