logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Schuttingen en tuinhout

Met onze houtproducten van Hillhout en Woodvision bent u verzekerd van A-kwaliteit tuinhout met een nette afwerking. Van schuttingen tot poorten en van tuin-, timmer- en constructiehout tot tuinmeubilair van hout. Ook voor het bevestigingsmateriaal kunt u bij ons terecht. Ziet u het niet zitten om zelf een schutting o.i.d. te plaatsen dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij onze hoveniers. Voor de doe-het-zelvers hebben wij een mooi assortiment tuinhout gereed liggen.

Palen en planken:

Bent u van plan zelf aan het werk te gaan met het maken van bloembakken tot steigers en tuinhekjes? Wij hebben vierkante- en ronde palen, geschaafde of geprofileerde planken in alle maten en lengtes.

Pergola’s en rolborders:

Een pergola brengt sfeer in uw tuin! Ze kunnen dienen als afscheiding, als steun voor klimplanten of ze kunnen leiden naar een romantisch zitje in de tuin. Natuurlijk kunt u zelf een pergola ontwerpen en het benodigde hout kopen. We hebben echter ook kant en klare bouwpakketten waarvan de mogelijkheden oneindig zijn en elk element los bestelbaar is. Op deze manier kunt u bouwen naar eigen idee en ontwerp.

Rolborders zijn ideaal als afscheiding voor de tuinborders. De palen zitten met band aan elkaar gehecht en staan dus altijd recht. De borderwand is een afscheiding waarin de delen als mes en groef in elkaar gezet worden. Deze planken gaan per stuk terwijl de borderrol op een lengte van 2.5 meter wordt verkocht.

Tegels en vlonders:

Met een houten terrastegel maakt u snel een mooi en comfortabel terras. De tegels hebben een standaard maat van 50×50 cm, glad of geprofileerd. Voor een lange levensduur is hardhout aan te bevelen. Ook hebben wij verschillende vlonderplanken, glaf of geprofileerd, voor het maken van een mooie vlonder.

Accessoires:

Ook voor beits, hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht zodat het karwei in één keer geklaard kan worden.

Speeltoestellen zitten in het houtassortiment, alle onderdelen zijn los te bestellen, wilt u hier meer over weten, kom dan even langs om de folder op te halen. Zandbakken zijn er in diverse uitvoeringen maar ook speelhuisjes voor eindeloos speelplezier.