logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Ontwerp

Van schets naar origineel ontwerp. Wij kunnen het allemaal!

Het ontwerp voor uw tuin wordt op professionele wijze uitgetekend met behulp van ons speciale tekenprogramma op de computer.

Nieuwenhuijse hoveniers is gespecialiseerd in tuinadvies en ontwerp:

Tuinadvies, oriënterend gesprek
Na afspraak komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en foto’s kunt u een eerste indruk krijgen van wat er met uw tuin allemaal mogelijk is. Op basis van uw wensen en eisen doen wij u een voorstel met kostenraming geheel vrijblijvend.

Ontwerp
Wanneer u besluit met ons verder te gaan, kunnen we uw tuin gaan ontwerpen. U wensen wat betreft vorm en stijl, gebruik, onderhoud en budget worden vertaald in een creatief tuinontwerp. Verder bestaat ons plan van aanpak uit een schetsplan, bespreking en een matentekening. Dit plan van aanpak wordt uitgebreid met een mooie opgewerkte (gekleurde tekening). Ook een uitgebreid beplantingsplan behoort tot de mogelijkheden en kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Overleg
Samen met u bespreken we het plan. Waar nodig kan het ontwerp worden aangepast en de begroting worden bijgesteld om ze definitief te maken. Desgewenst werken wij met vaste prijsafspraken.

Bel, of kom vrijblijvend langs voor verder informatie over tuinadvies en ontwerp.