logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Tuinaanleg Zeeland

Hulp nodig bij tuinaanleg in Zeeland? Hovenier en Tuincentrum Nieuwenhuijse staat voor u klaar. Wij zetten uw ideeën graag om in een droomtuin. Dit doen we uiteraard stap voor stap en we betrekken u bij het hele proces. Bij iedere nieuwe tekening vragen we eerst om uw goedkeuring. Een tuincentrum en hovenier ineen kent vele voordelen. Het bespaart u bijvoorbeeld kosten en u krijgt een duidelijk beeld van hoe uw tuin eruit gaat komen te zien.

Tuinen die zijn aangelegd door uw hovenier in Zeeland

Meer tuinen zien? Bekijk dan al onze projecten.

Mogelijkheden op het gebied van tuinaanleg in Zeeland

Op het gebied van tuinaanleg in Zeeland kunnen wij veel voor u betekenen. We zetten onze jarenlange ervaring, creativiteit en vakmanschap graag in om ook voor u de ideale tuin te creëren. Wij verzorgen aanleg van:

Ook voor kleinere klussen kunt u dus bij ons terecht. Dit geldt zowel voor tuinaanleg als voor tuinonderhoud. Moet er bijvoorbeeld een boom gesnoeid worden? Dit doen we ook graag voor u.

Stappenplan voor tuinaanleg in Zeeland

We verzorgen tuinaanleg in Zeeland van eerste schets tot laatste steen. Ons stappenplan ziet er als volgt uit:

Van tevoren weten hoeveel geld u ongeveer kwijt gaat zijn? Neem contact met ons op en wij stellen vrijblijvend een offerte voor u op.

Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland

In ons tuincentrum vindt u alle ingrediënten voor uw droomtuin. Wij hebben een hele uitgebreide afdeling tuinbeplanting. Houd de planten naast elkaar om te zien of ze goed samengaan en vraag onze medewerkers gerust om advies. Niet alle planten kunnen vredig naast elkaar leven. De narcis geeft bijvoorbeeld een stofje af dat de groei van andere planten beperkt. Naast planten verkopen we in ons tuincentrum potterie, tuinhout, tuinverlichting, meststoffen, vijvermateriaal en tuingereedschap. Kom voor tuinaanleg en andere tuinklussen in Zeeland dus naar Nieuwenhuijse!