logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Tuinhout Zeeland

Tuinhout kopen in Zeeland? Kom langs bij Tuincentrum Nieuwenhuijse voor een breed assortiment tuinhout. We verkopen voornamelijk vurenhout, omdat dit hout door nieuwe impregneringssystemen goed is verduurzaamd en weinig onderhoud vergt. Waar u het tuinhout ook voor wilt gebruiken, wij hebben gegarandeerd passend hout voor u en leveren dit graag bij u thuis.

Tuinhout kopen bij Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland

Bij Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland koopt u tuinhout voor verschillende doeleindes, zoals:

Wij laten graag al uw dromen uitkomen, dus als u op zoek bent naar iets dat niet in het lijstje staat, kunnen we altijd even kijken of we dit mogelijk kunnen maken.

Onderhoudstips voor hout in uw tuin in Zeeland

Hout is een natuurlijk materiaal en daarom ligt rottingsgevaar op de loer. Ons tuinhout is zo goed mogelijk bewerkt, waardoor de kans dat het gaat rotten al iets kleiner wordt. Met onze onderhoudstips komt het gegarandeerd goed:

Kom langs bij Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland voor mooi tuinhout

Voor mooi tuinhout uit Zeeland moet u bij Tuincentrum Nieuwenhuijse zijn. Wilt u iets bijzonders maken van uw tuin? Overweeg dan een houten pergola. Pergola’s zorgen voor een romantisch, soms zelfs magisch effect. Wij helpen u graag met het maken van een pergola die aan uw wensen voldoet. Om het makkelijker voor u te maken hebben we ook kant en klare pakketten voor u klaarliggen. Als uw tuin aan een sloot ligt is een houten vlonder misschien een leuk idee. Zo krijgt u het idee dat u zich echt midden in de natuur bevindt. Van houten palen en planken kunt u van alles maken. Gebruik uw creativiteit en creëer een natuurlijke tuin met mooi tuinhout in Zeeland!

Geïnteresseerd in de projecten van onze hovenier? Bekijk de foto’s.