logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Zeeland Tuinhout

Bij Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland koopt u prachtig tuinhout. Wij verkopen voornamelijk geïmpregneerd vurenhout. Door hout te impregneren wordt het duurzaam en vergt het weinig onderhoud. Waar u het tuinhout ook voor wilt gebruiken, wij hebben gegarandeerd passend hout voor u en leveren dit graag bij u thuis in Zeeland.

Speciaal naar Zeeland om tuinhout te kopen?

Misschien woont u niet echt in de buurt van Zeeland, maar dan heeft u nu een reden om deze mooie provincie eens te bezoeken… om tuinhout te kopen! Bij Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland koopt u tuinhout voor verschillende doeleindes, zoals:

Wilt u iets van hout maken dat niet in dit lijstje staat? Wij doen graag ons best om dit mogelijk te maken voor u.

Onderhoudstips voor hout in uw tuin in Zeeland

Hout is een natuurlijk materiaal en daarom ligt rottingsgevaar op de loer. Bij Nieuwenhuijse in Zeeland bewerken we tuinhout zo goed mogelijk, waardoor de kans dat het gaat rotten al iets kleiner wordt. Als u dan ook nog onze onderhoudstips opvolgt, kan het bijna niet meer fout gaan:

Kom langs bij Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland voor mooi tuinhout

Mooi tuinhout in Zeeland koopt u bij Tuincentrum Nieuwenhuijse. Waarvoor gaat ú ons tuinhout gebruiken? Bent u op zoek naar een romantisch tintje voor uw tuin? Overweeg dan om een houten pergola aan te schaffen. Pergola’s zorgen voor een romantisch, soms zelfs magisch effect. We verkopen bouwpakketten voor pergola’s, maar u kunt er ook zelf één ontwerpen en bij ons het benodigde hout inkopen. Als uw tuin aan een sloot ligt is een houten vlonder misschien een leuk idee. Zo krijgt u het idee dat u zich echt midden in de natuur bevindt. Hout is misschien wel het leukste materiaal om mee te werken in de tuin, omdat het een multi-inzetbaar, natuurlijk materiaal is. Gebruik uw creativiteit. Wij helpen u graag, kom binnenkort eens bij ons langs!