logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Hovenier Zeeland

Op zoek naar een hovenier in Zeeland? Dan zit u goed! Hoveniersbedrijf Nieuwenhuijse is gevestigd in Yerseke en werkt veel in Goes, Middelburg, Kapelle, Krabbendijke en Kruiningen. Met de combinatie van een compleet tuincentrum en een hoveniersafdeling bieden wij u de mogelijkheid om met een goed advies onze producten te bekijken, uit te kiezen en vervolgens verzorgen wij alles op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud.

Projecten van onze hovenier in Zeeland

Meer zien? Bekijk dan al onze foto’s.

Uw hovenier uit Zeeland staat voor u klaar

Ontdek de voordelen van Nieuwenhuijse in Zeeland: tuincentrum en hovenier ineen! Bij ons tuincentrum vindt u alles wat u nodig heeft voor uw droomtuin en onze hovenier helpt u om uw dromen ook echt te realiseren. Als hovenier in Zeeland zijn wij gespecialiseerd in:

Maak telefonisch een afspraak door te bellen naar 0113572075 en onze hovenier komt bij u langs in Zeeland om uw wensen te bespreken. Deze laat u graag een paar foto’s zien van eerdere projecten die we hebben gedaan, zodat u inspiratie kunt opdoen. Na een eerste oriënterend gesprek bekijkt de hovenier wat er allemaal mogelijk is met uw tuin. Op basis van uw wensen doen wij een voorstel dat binnen uw budget past. Wanneer u vervolgens besluit met ons verder te gaan, kunnen we beginnen met het maken van een ontwerp voor uw droomtuin in Zeeland. Uw wensen over vorm, stijl, gebruik, onderhoud en budget worden vertaald in een creatief tuinontwerp. Na een eerste schets volgt weer een bespreking, zodat u nog aanpassingen aan kunt brengen. Daarna maken we een matentekening en kunnen we, na goedkeuring, aan de slag met het aanleggen van uw tuin!

Uitgebreid tuincentrum in Zeeland

Het voordeel van een tuincentrum en hovenier ineen is dat onze hovenier u precies kan laten zien waar deze mee gaat werken. Zo vormt zich een levendig beeld in uw hoofd van hoe uw tuin er precies uit gaat zien. We kunnen u bijvoorbeeld wel vertellen welke planten we neer willen gaan zetten, maar we begrijpen dat u dan moeite heeft om te bedenken hoe deze kleuren met de rest van uw tuin. Bij het aanleggen van een tuin is de juiste sfeer neerzetten het allerbelangrijkst. Houdt u bijvoorbeeld van natuurlijk of moet alles heel strak en modern zijn? In de showroom van ons tuincentrum in Zeeland kunt u met eigen ogen zien wat bepaalde planten, vormen en materialen kunnen doen voor een tuin.

Vragen aan onze hovenier in Zeeland?

Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op door te mailen naar info@tuincentrum-nieuwenhuijse.nl of bel:0113-572075. Ons tuincentrum is zes dagen per week geopend, van 08:00 uur tot 18:00 uur, dus kom gezellig langs!