logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Hovenier Yerseke

Op zoek naar een hovenier Yerseke? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Nieuwenhuijse. Wij ontwerpen met liefde uw droomtuin en leggen deze vervolgens voor u aan. We hebben de meeste benodigdheden hiervoor in ons tuincentrum staan en dit bespaart een boel tijd en geld. Daarnaast kunt u zich zo beter een voorstelling maken van hoe uw tuin eruit gaat zien. Ook met het onderhoud van uw tuin kunt u bij ons terecht.

Projecten van onze hovenier in de buurt van Yerseke

Meer zien? Bekijk dan al onze foto’s.

Wat heeft onze hovenier nabij Yerseke u allemaal te bieden?

Hovenier Nieuwenhuijsse staat voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor:

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Maak dan een afspraak door te bellen naar tel:0113572075. Onze hovenier komt dan bij uw langs nabij Yerseke om het een en ander te bespreken. Als u een tuin aan wilt laten leggen bekijkt deze graag eerst even wat er allemaal mogelijk is. De grondsoort van uw tuin is bijvoorbeeld belangrijk bij het uitzoeken van planten of bij het bestraten van de tuin. Veengronden zakken na verloop van tijd in en niet elke steensoort is dan geschikt om neer te leggen. Op basis van uw wensen doen wij een voorstel dat binnen uw budget past en er wordt ook een eerste schets gemaakt. Daarna volgt weer een bespreking, zodat u eventueel nog wat aanpassingen aan kunt brengen. Vervolgens maakt onze hovenier een matentekening en kan, na goedkeuring, begonnen worden met de aanleg van uw droomtuin!

Bezoek ook ons tuincentrum dichtbij Yerseke

Een tuincentrum en hovenier ineen bleek al vaker een geslaagde combinatie te zijn. U kunt zich zo namelijk een heel levendig beeld vormen van hoe uw tuin eruit gaat komen te zien. Wij kunnen u wel verhalen vertellen over mooie plantensoorten, maar u weet pas echt wat u mooi vindt als u het ook daadwerkelijk ziet. Hetzelfde geld voor tuinmeubelen en bestrating. Bij tuinaanleg gaat het allemaal om de sfeer die u neer wilt zetten. Welke stijl vindt u mooi? Strak? Modern? In ons tuincentrum bij Yerseke kunt u alle producten even rustig bekijken.

Vragen aan onze hovenier in de buurt van Yerseke?

Meer weten over wat onze hovenier nabij Yerseke u allemaal kan bieden? Neem contact met ons op door te mailen naar info@tuincentrum-nieuwenhuijse.nl of bel:0113-572075. Wij zijn zes dagen per week geopend, van 08:00 uur tot 18:00 uur, dus kom gezellig langs!