logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Graszoden leggen Zeeland

Wilt u graszoden laten leggen in Zeeland? De hoveniers van Tuincentrum Nieuwenhuijse doen dit graag voor u. U kunt bij ons terecht voor grote en kleinere klussen voor in de tuin; van het planten van een boom tot het bestraten van uw terras of het leggen van graszoden.

Graszoden leggen in Zeeland

Het leggen van grasmatten is niet zo gemakkelijk. Wij hebben een stappenplan opgesteld voor de aanleg van gaszoden in uw tuin in Zeeland. Het is belangrijk dat u iedere stap goed uitvoert, anders kunnen de graszoden uitdrogen of zich niet goed hechten en dat maakt ze onbruikbaar.

LET OP: verse graszoden dienen zo snel mogelijk gelegd te worden. Binnen 24 uur moeten ze in de tuin liggen! Bespaart u uzelf liever al deze moeite? Laat uw graszoden in Zeeland dan leggen door een specialist. Hovenier Nieuwenhuijse weet precies hoe deze klus opgeknapt moet worden.

Een stijlvolle tuin inclusief gazon laten aanleggen in Zeeland

Hovenier Nieuwenhuijse legt graag een stijlvolle tuin voor u aan met een gazon van vers groen gras. Het handige is dat wij een hovenier en tuincentrum ineen zijn. U kunt de planten waar we mee gaan werken dus bijvoorbeeld zelf uitzoeken. We komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek, waarna we een tuinontwerp zullen maken. Natuurlijk zijn aanpassingen aan dit ontwerp altijd mogelijk. Daarna kunnen we met de aanleg van uw tuin beginnen. De meeste benodigdheden kunnen we in ons eigen tuincentrum vinden, waardoor de prijs lager uitvalt. Ook het leggen van graszoden kunt u geheel aan ons overlaten.

Graszoden laten leggen in Zeeland?

Wilt u graag een mooie groene grasmat in uw tuin in Zeeland? Dan kunt u twee dingen overwegen: kom naar Tuincentrum Nieuwenhuijse voor topkwaliteit graszaden of bel onze hovenier om graszoden te komen leggen, dan bent u een stuk sneller klaar. U kunt ons bereiken door te bellen naar tel:0113572075. Of kom bij ons langs, dan bespreken we de mogelijkheden! Ook voor onderhoud van uw gazon kunt u bij ons terecht.