logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Bestrating Goes

Bestrating laten leggen in de omgeving van Goes? Daarvoor moet u bij Hoveniersbedrijf en Tuincentrum Nieuwenhuijse zijn. In de showroom van ons tuincentrum kunt u diverse soorten sierbestrating met elkaar vergelijken. We geven u graag advies en helpen u bij het vinden van de juiste bestrating voor uw tuin nabij Goes. Gaat u een hele nieuwe tuin aanleggen? Ons hoveniersbedrijf doet dit graag voor u: van de eerste schets tot de laatste steen!

Showroom met bestrating in de buurt van Goes

Op de afdeling bestrating van ons tuincentrum vindt u een uitgebreide showroom met diverse showborden bestrating. Bent u op zoek naar bestrating voor een oprit, tuinpad, terras of wilt u uw hele tuin opnieuw bestraten? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Nieuwenhuijse heeft de juiste stenen voor u. We staan zes dagen per week tussen 8:00 en 18:00 uur voor u klaar.

Diverse soorten bestrating bij Nieuwenhuijse nabij Goes

Bij Nieuwenhuijse hebben we jarenlange ervaring met de verkoop en aanleg van bestrating. U bent bij ons dus verzekerd van een goed advies en hoge kwaliteit bestrating. De keuze is zeer ruim. Wij verkopen:

Denk goed na over de sfeer die u wilt voor uw tuin. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat uw tuin een natuurlijke, ietwat verwilderde uitstraling heeft? Dan zijn natuurtegels een goede optie. We verkopen verschillende soorten natuursteen, zoals graniet, marmer en hardsteen. Natuursteen is vaak wat duurder, maar de uitstraling maakt dit zeker goed! De goedkoopste natuursteensoort is leisteen. Aan leisteen kleeft wel een nadeel, namelijk dat de stenen wat sneller beschadigen, vooral als het vriest. Marmer gaat dan weer veel langer mee, maar dit moet wel op de juiste manier worden bewerkt, anders kan verkleuring optreden. Wij verkopen enkel marmer dat al is bewerkt. Tegels van graniet moeten net bij uw smaak passen. Graniet heeft een vlekkerig uiterlijk; de één vindt dit prachtig en de ander verschrikkelijk. Op zoek naar een robuuste uitstraling? Bekijk dan onze getrommelde stenen. Deze stenen geven u het gevoel dat u door een oud klooster loopt. Wij geven u graag informatie over de verzorging van bestrating in uw tuin nabij Goes, zodat u er nog jaren van kunt genieten.

Voorbeelden van onze bestrating in de buurt van Goes

Wij verkopen onder andere het assortiment van Red Sun (de toonaangevende leverancier van natuursteen en beton), MBI de Steenmeesters (een van de grootste betonproducenten van Nederland) en Buiter Beton.

Meer voorbeelden zien?

Sierbestrating of een complete tuin laten leggen door onze hovenier nabij Goes?

Wilt u zeker weten dat uw bestrating op de juiste manier gelegd wordt in uw tuin in de buurt van Goes? Maak dan gebruik van de diensten van onze deskundige hovenier. Deze legt de bestrating graag voor u! Ook voor de aanleg van een complete tuin kunt u terecht bij onze hovenier. Maak telefonisch een afspraak door te bellen naar tel:0113572075 of kom bij ons langs.


Hemelvaartsdag zijn wij gesloten! Vrijdag staan wij weer voor u gereed! . . . #hemelvaartsdag #gesloten #lente #perkplanten

(Feed generated with FetchRSS)

*Moederdagtip* De favoriete hangzakken zijn er weer! . . . #moederdag #moeder #verwennen #bloemen #genieten #tuinieren #voorjaar

(Feed generated with FetchRSS)

Hoe leuk zijn deze ingeplante flessen/glazen voor moeder? . . . #moederdag #moeder #mamablogger #stilleven #interieur

(Feed generated with FetchRSS)Met wat kun je moeder nu beter verwennen dan een bloemetje? . . . #moederdag #kado #moeder #verwennen #voorjaar

(Feed generated with FetchRSS)

Vrijdag en zaterdag zijn we i.v.m. de verwachte drukte extra open. We openen dan vanaf 7.00u en sluiten om 18.00u. Zo hopen we de drukte wat te spreiden. Verder kan het gebeuren dat u bij de pottingbar en de kassa iets langer moet wachten. We hopen op uw begrip! *KOM GEZELLIG LANGS EN ZET MOEDER JUIST IN DEZE TIJD EXTRA IN DE BLOEMETJES😉* . . . #moederdag #moeder #deliefste #bloemetjes #verrassing #kadootje #perkplanten #voorjaar #fleurig

(Feed generated with FetchRSS)