logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Tuincentrum Middelburg

Op zoek naar een écht tuincentrum in de buurt van Middelburg, waar u terecht kunt voor een goed advies op het gebied van planten, tuinaanleg, tuinhout, vijverbenodigdheden en meer? Kom dan naar tuincentrum Nieuwenhuijse in Yerseke. Naast een compleet tuincentrum zijn wij ook een hovenier met veel ervaring op het gebied van tuinaanleg en –onderhoud.

Compleet tuincentrum nabij Middelburg

Voor tuininkopen in de omgeving van Middelburg moet u zeker even langskomen bij Tuincentrum Nieuwenhuijse. Ons brede assortiment bestaat uit:

Er bestaan heel veel verschillende soorten planten en niet iedere plant is geschikt voor uw tuin. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte combinatie planten. Naar welke stijl bent u op zoek? Houdt u bijvoorbeeld meer van een natuurlijke, ietwat verwilderde tuin of mag het allemaal heel modern en strak zijn? Moet de tuin overwegend groen zijn of wordt u vrolijk van een kleurrijke tuin? Dit zijn allemaal vragen die u uzelf moet stellen bij het uitzoeken van beplanting voor uw tuin. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies. Ook voor de mooiste woonplanten kunt u terecht in ons tuincentrum nabij Middelburg. Zorg er altijd voor dat u genoeg luchtzuiverende kamerplanten in huis heeft staan voor een gezond binnenklimaat. Deze planten zuiveren de lucht van afvalstoffen en reguleren het zuurstofpeil en vochtgehalte. Natuurlijk hebben we ook prachtige kleurrijke planten voor u klaarstaan, zoals diverse variëteiten orchideeën.

Deskundig hovenier in de omgeving van Middelburg

Naast een compleet tuincentrum zijn wij ook de beste hovenier in de omgeving van Middelburg. Wij hebben al vele tuinen in Zeeland onderhanden genomen en er iets prachtigs van gemaakt! Het handige van een tuincentrum en hovenier in één is dat we u in de ontwerpfase mee kunnen nemen naar ons tuincentrum en onze plannen echt tot leven kunnen brengen. Zo weet u precies hoe uw nieuwe tuin eruit gaat komen te zien. We komen ook graag bij u langs, zodat we met eigen ogen kunnen zien met wat voor grond we gaan werken. Als we uw droomtuin op papier hebben staan, is het tijd voor de aanleg. Ook dit doen wij graag voor u; van beplanting tot bestrating. Een nieuwe tuin is vaak een hele investering en u wilt er natuurlijk nog jaren van kunnen genieten. Daarom helpen wij u ook graag bij het onderhoud van uw tuin. In ons tuincentrum nabij Middelburg verkopen we allerlei producten voor tuinonderhoud en we geven u graag advies. Grote onderhoudsklussen kunt u door onze hovenier laten doen. Bekijk onze eerdere projecten.

Tuincentrum Nieuwenhuijse nabij Middelburg staat voor u klaar

Gaat u een nieuwe tuin aanleggen of staat u voor een kleinere klus in de tuin, zoals het planten van een boom? Ons tuincentrum nabij Middelburg staat voor u klaar voor advies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. In ons tuincentrum in de buurt van Middelburg vindt u alles wat u nodig heeft om van uw tuin een droomtuin te maken. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar tel:0113-572075 of kom gezellig langs!
Deze lampen zijn zó gaaf! *2de pinksterdag gesloten* . . . #interieur #lampen #stilleven #planten #voorjaar

(Feed generated with FetchRSS)

2de Pinksterdag zijn wij de hele dag gesloten.

(Feed generated with FetchRSS)

Hemelvaartsdag zijn wij gesloten! Vrijdag staan wij weer voor u gereed! . . . #hemelvaartsdag #gesloten #lente #perkplanten

(Feed generated with FetchRSS)

*Moederdagtip* De favoriete hangzakken zijn er weer! . . . #moederdag #moeder #verwennen #bloemen #genieten #tuinieren #voorjaar

(Feed generated with FetchRSS)

Hoe leuk zijn deze ingeplante flessen/glazen voor moeder? . . . #moederdag #moeder #mamablogger #stilleven #interieur

(Feed generated with FetchRSS)