logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Tuinarchitect Zeeland

Op zoek naar een tuinarchitect in Zeeland? Neem dan zeker contact op met Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Nieuwenhuijse. Wij ontwerpen uw droomtuin en leggen deze vervolgens ook aan. Onze aanpak is heel persoonlijk en elke stap die we zetten gaat in overleg met u. Onze jarenlange ervaring en liefde voor tuinen maakt ons de beste hovenier voor u!

Projecten van uw tuinarchitect in Zeeland

 

Meer zien? Bekijk dan al onze foto’s.

Wat kan de tuinarchitect van Nieuwenhuijse in Zeeland voor u betekenen?

Onze tuinarchitect in Zeeland staat zes dagen per week voor u klaar tussen 8:00 en 18:00 uur. U kunt bij ons terecht voor:

  • Tuinontwerp
  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Bestrating
  • Vijveraanleg
  • Gazonaanleg
  • Bomen en beplanting

Schakel onze hulp dus in voor grote en kleine klussen.

Tuinontwerp en -aanleg door tuinarchitect uit Zeeland

Gaat u een nieuwe tuin aanleggen en heeft u hier hulp bij nodig? Maak een afspraak met onze tuinarchitect uit Zeeland door te bellen naar tel:0113572075. De architect komt dan bij u langs om het een en ander te bespreken. Er zullen wat metingen in uw tuin worden verricht en er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de grondsoort. Dit is van belang  voor de bepaling van het soort beplanting en sierbestrating. Daarnaast zal onze tuinarchitect luisteren naar uw wensen en deze zo goed mogelijk verwerken in een eerste schets. Deze schets voorziet u dan weer van commentaar, waarna een matentekening wordt gemaakt. Als u akkoord gaat met de matentekening gaat onze tuinarchitect aan de slag met de aanleg van uw droomtuin in Zeeland.

Hoveniersbedrijf én tuincentrum ineen in Zeeland

Bij Nieuwenhuijse in Zeeland vindt u de perfecte combinatie van een compleet tuincentrum en deskundige tuinarchitecten. In ons tuincentrum verkopen we namelijk een groot deel van de ingrediënten voor uw droomtuin. Dit scheelt natuurlijk een hoop tijd en geld! Door de bestrating, beplanting of het tuinhout alvast te bekijken in ons tuincentrum in Zeeland is het makkelijker voor u om een duidelijk beeld te krijgen van hoe de tuin eruit gaat komen te zien. Een tuinontwerp geeft natuurlijk ook een duidelijk overzicht van hoe uw tuin eruit gaat komen te zien, maar vraagt toch nog wat verbeeldingskracht. Kom snel eens bij ons langs!