logo

Tuincentrum
Yerseke
Hoveniers

voor uw complete tuin

Sierbestrating Goes

Bent u op zoek naar sierbestrating in de buurt van Goes? Dan moet u zeker even langskomen bij Nieuwenhuijse. U vindt bij ons een compleet tuincentrum waar u mooie sierbestrating kunt komen uitzoeken. Daarnaast hebben wij deskundige hoveniers in dienst die een prachtig tuinontwerp voor u maken en de tuin vervolgens aanleggen in de buurt van Goes.

Showroom met sierbestrating in de buurt van Goes

Bij ons tuincentrum nabij Goes vindt u een uitgebreide showroom met onder andere diverse showborden sierbestrating. Of u nu op zoek bent naar nieuwe bestrating voor een oprit, tuinpad of terras; Nieuwenhuijse heeft de juiste stenen voor u. Wij staan zes dagen per week voor u klaar tussen 8:00 uur en 18:00 uur.

Wat voor sierbestrating koopt u bij ons tuincentrum nabij Goes?

Wij hebben jarenlange ervaring met de verkoop en aanleg van sierbestrating. U koopt bij ons vele soorten sierbestrating, zoals:

Vindt u het belangrijk dat uw tuin een mooie, natuurlijke uitstraling heeft? Bekijk dan eens onze tegels van natuursteen. We verkopen verschillende soorten, zoals leisteen, graniet, marmer en hardsteen. Natuurstenen sierbestrating is vaak wat duurder dan andere soorten bestrating, maar de uitstraling is het zeker waard! Als u het niet te duur wilt maken, is leisteen de beste natuursteensoort voor u. Een nadeel is wel dat de stenen wat sneller beschadigen; vooral bij vorst. Marmer gaat daarentegen juist weer heel lang mee. Zorg wel dat het marmer op de juiste manier is bewerkt, anders verkleurt het erg snel. Bij Nieuwenhuijse nabij Goes zorgen we er uiteraard voor dat dit is gedaan. Graniet heeft een nogal vlekkerig uiterlijk en dit kan heel mooi uitpakken, maar het moet wel echt uw smaak zijn. Bent u op zoek naar een robuuste uitstraling? Dan zijn getrommelde stenen waarschijnlijk de beste keuze voor u. Deze stenen geven u het gevoel dat u door een oud klooster loopt. Laat u in ons tuincentrum dichtbij Goes uitgebreid voorlichten over de verzorging van uw nieuwe sierbestrating, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Voorbeelden van onze sierbestrating in de buurt van Goes

In ons assortiment tegels vindt u onder andere het assortiment van Red Sun (de toonaangevende leverancier van natuursteen en beton), MBI de Steenmeesters (een van de grootste betonproducenten van Nederland) en Buiter Beton.

Bestrating laten leggen door onze hovenier dichtbij Goes

Een van onze deskundige hoveniers helpt u graag bij het uitzoeken en leggen van sierbestrating in uw tuin in de buurt van Goes. Maak telefonisch een afspraak door te bellen naar tel:0113572075 of kom bij ons langs. Bekijk onze projecten voor inspiratie!