Tuinontwerp Zeeland

Tuinontwerp nodig in Zeeland? Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Nieuwenhuijse ontwerpt uw droomtuin en legt deze eventueel ook aan. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en kunnen u dus zeker verder helpen.

Twee soorten tuinontwerpen voor uw tuin in Zeeland

De eerste stap in de richting van een mooi tuinontwerp voor uw tuin in Zeeland is een telefoontje naar onze hovenier. Via tel:0113572075 kunt u een afspraak maken. We zijn zes dagen per week geopend van 08:00 tot 18:00 uur. Onze hovenier spreekt graag af bij u thuis, zodat de plek waar de tuin gaat komen te liggen ook meegenomen kan worden in het plan. De grondsoort maakt bijvoorbeeld uit voor de planten die er kunnen groeien en de keuze voor geschikte bestrating. Natuurlijk is het ook handig als de hovenier weet met hoeveel ruimte er gewerkt moet worden, daarom zullen enkele metingen verricht worden. Vervolgens worden twee soorten tuinontwerpen gemaakt:

  • Het eerste tuinontwerp is een schets van het idee dat de hovenier voor uw tuin in Zeeland in gedachte heeft. Natuurlijk probeert deze zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Het wordt tenslotte úw droomtuin. Naar aanleiding van deze schets kunt u aangeven wat u graag anders zou zien.
  • Daarna zal de hovenier een matentekening maken, waarin hij preciezer aangeeft hoeveel ruimte alles in zal gaan nemen. Dit is een tekening van hoe uw tuin er letterlijk uit gaat komen te zien. De matentekening is in kleur, zodat u zich nog beter een beeld kunt vormen. Wanneer u akkoord gaat met de matentekening, kan begonnen worden met de aanleg van uw droomtuin.

Heeft u nog vragen vooraf of bent u benieuwd naar een prijsindicatie? Neem dan even contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voorbeelden van tuinontwerpen in Zeeland

Tuinontwerp Zeeland - SchetsTuinontwerp Zeeland - MatentekeningTuinontwerp Zeeland - Computertekening

Benieuwd naar voorbeelden van tuinen die zijn aangelegd door Nieuwenhuijse? Bekijk onze projecten.

Gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin

Vele tuinen in Zeeland zijn al onder handen genomen door Hovenier Nieuwenhuijse. Wij maken tuinontwerpen en leggen complete tuinen aan, maar verzorgen ook kleinere klussen, zoals:

  • Tuinbeplanting
  • De aanleg van tuinafscheidingen en pergola’s
  • Het plaatsen van blokhutten
  • Het leggen van graszoden

In ons tuincentrum kunt u terecht voor alle ingrediënten voor uw droomtuin. Kom snel eens bij ons langs!