Schuttingen plaatsen Kapelle

Wilt u een schutting laten plaatsen in uw tuin in of nabij Kapelle? Schuttingen plaatsen is een vak apart. Het lijkt misschien simpel, maar er kan een hoop misgaan. Met de juiste expertise, het juiste materiaal en de juiste mensen kunnen wij als hoveniersbedrijf uw schutting stevig en waterpas voor uw plaatsen in Kapelle en omgeving. 

Schuttingen kopen in ons tuincentrum in de buurt van KapelleSchutting laten plaatsen door Nieuwenhuijse nabij Kapelle

Schuttingen zijn een goede oplossing voor wanneer u wat meer privacy wilt in uw tuin in de buurt van Kapelle. Bent u nog aan het oriënteren welke schuttingen of tuinschermen u wilt? In ons tuincentrum nabij Kapelle vindt u een ruim assortiment schuttingen van onder andere Hillhout en Woodvision. Deze schuttingen zien er natuurlijk uit en passen daardoor goed bij elke tuininrichting. Wilt u online vast kijken welke schuttingen en tuinschermen Hillhout en Woodvision bieden? Bekijk dan de brochures! U kunt de schuttingen bij ons bestellen en indien gewenst ook door ons laten plaatsen. Voor dit tweede wordt het vaakst gekozen, omdat de meeste mensen niet de juiste apparatuur hebben voor het plaatsen van een schutting en ook niet goed weten hoe dit moet. Wist u bijvoorbeeld dat u ook waterpas, snelbeton en een grondboor nodig hebt? Het is vaak goedkoper om uw schutting nabij Kapelle te laten plaatsen door een expert, dan om alle benodigdheden aan te schaffen.

Tips voor het plaatsen van een schutting van Tuincentrum Nieuwenhuijse nabij Kapelle

Durft u het toch aan om uw nieuwe schutting in uw tuin in de buurt van Kapelle zelf te plaatsen? Volg dan ons stappenplan voor het plaatsen van schuttingen:

  • Begin met het plaatsen van de eerste paal en meet van daaruit waar de andere palen moeten komen te staan. Werk altijd tussen twee palen in en per schuttingdeel. Door een touw van de eerste naar de laatste paal te spannen, komt de schutting recht te staan.
  • Gebruik een grondboor om gaten voor de palen te maken. De palen moeten minimaal voor een derde in de grond staan voor voldoende stevigheid.
  • U kunt het beste snelbeton in de gaten rondom de palen storten, omdat ze dan gegarandeerd stevig in de grond staat.
  • Schroef vervolgens het bevestigingsmateriaal op de palen en bevestig hier de schermen aan. De schermen moeten minimaal 5 cm boven de grond komen te staan, anders kunnen ze gaan rotten. Leg er tijdens het plaatsen een baksteen onder ter ondersteuning.

Tuinschermen kopen bij Nieuwenhuijse dichtbij Kapelle

Bij Tuincentrum Nieuwenhuijse koopt u diverse soorten houten tuinschermen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem contact met ons op door te bellen naar tel:0113572075 of kom langs in ons tuincentrum om alle soorten schuttingen zelf te bekijken! Bekijk ook ons overige assortiment tuinhout.

Schuttingen Hillhout

Schuttingen Woodvison