Zeeland Tuinhout

Bij Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland koopt u prachtig tuinhout. Wij verkopen voornamelijk geïmpregneerd vurenhout. Door hout te impregneren wordt het duurzaam en vergt het weinig onderhoud. Waar u het tuinhout ook voor wilt gebruiken, wij hebben gegarandeerd passend hout voor u en leveren dit graag bij u thuis in Zeeland.

Speciaal naar Zeeland om tuinhout te kopen?Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland - voor mooi tuinhout

Misschien woont u niet echt in de buurt van Zeeland, maar dan heeft u nu een reden om deze mooie provincie eens te bezoeken… om tuinhout te kopen! Bij Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland koopt u tuinhout voor verschillende doeleindes, zoals:

Wilt u iets van hout maken dat niet in dit lijstje staat? Wij doen graag ons best om dit mogelijk te maken voor u.

Onderhoudstips voor hout in uw tuin in Zeeland

Hout is een natuurlijk materiaal en daarom ligt rottingsgevaar op de loer. Bij Nieuwenhuijse in Zeeland bewerken we tuinhout zo goed mogelijk, waardoor de kans dat het gaat rotten al iets kleiner wordt. Als u dan ook nog onze onderhoudstips opvolgt, kan het bijna niet meer fout gaan:

  • Hout vergrijst in de loop der jaren. Als u het mooier vindt om die diepe kleur te behouden, kunt u hout behandelen met houtolie. Vuil hecht zich dan ook minder makkelijk.
  • Ons tuinhout is al geïmpregneerd, maar misschien gaat u het verzagen? Houdt er dan rekening mee dat de kopse kant niet meer beschermd is en smeer deze kant zelf in met impregneermiddel. Doe dit gemakkelijk met een kwast.
  • Bescherm uw hout nog beter door met houtbeits een extra beschermlaag aan te brengen. Dit is namelijk vochtregulerend en voorkomt houtrot. Wij verkopen houtbeits in ons tuincentrum.
  • In ons tuincentrum koopt u allerlei reinigingsmiddelen. Reinig uw tuinhout regelmatig met deze middelen. U kunt er dan veel langer van genieten!

Kom langs bij Tuincentrum Nieuwenhuijse in Zeeland voor mooi tuinhout

Mooi tuinhout in Zeeland koopt u bij Tuincentrum Nieuwenhuijse. Waarvoor gaat ú ons tuinhout gebruiken? Bent u op zoek naar een romantisch tintje voor uw tuin? Overweeg dan om een houten pergola aan te schaffen. Pergola’s zorgen voor een romantisch, soms zelfs magisch effect. We verkopen bouwpakketten voor pergola’s, maar u kunt er ook zelf één ontwerpen en bij ons het benodigde hout inkopen. Als uw tuin aan een sloot ligt is een houten vlonder misschien een leuk idee. Zo krijgt u het idee dat u zich echt midden in de natuur bevindt. Hout is misschien wel het leukste materiaal om mee te werken in de tuin, omdat het een multi-inzetbaar, natuurlijk materiaal is. Gebruik uw creativiteit. Wij helpen u graag, kom binnenkort eens bij ons langs!