Velda vijverpomp Goes

In ons tuincentrum nabij Goes verkopen wij een ruim assortiment Velda producten: vijverpompen, vijverfilters en beluchting, maar ook algenbestrijding en meststoffen voor uw waterplanten bijvoorbeeld. Velda is een A-merk onder de vijverartikelen en biedt altijd een goede kwaliteit en garantie op de artikelen. 

Velda vijverpomp

Heeft u een vijver in uw tuin in Goes of omgeving, dan is een vijverpomp onmisbaar. De vijverpomp zorgt voor de watertoevoer naar het filter. Velda biedt drie soorten vijverpompen die alledrie verkrijgbaar zijn in ons tuincentrum. 

Velda Eco-Stream Stand vijverpomp
Professionele vijverpomp voor droogopstelling

De Velda Eco-Stream Stand vijverpompen zijn volgens de laatse inzichten en technische mogelijkheden t.a.v. energiebesparing vervaardigd.

  • Bijzonder geschikt voor waterlopen en watervallen, in combinatie met drukfilters en meerkamerfilters
  • Energiezuinige motor met super Vortex Impeller
  • Geluidsarm met stabiel trillingvrije standaard
  • Snelkoppelingen en mogelijkheid voor lijmverbinding

Eco-Stream
Serie energiezuinige vijverpompen

De Velda Eco-Stream vijverpompen zijn volgens de nieuwste inzichten en technische mogelijkheden t.a.v. stroombesparing vervaardigd. De asynchroon motoren hebben een grote capaciteit bij een zo laag mogelijk energieverbruik. De motoren zijn voorzien van een thermische beveiliging en geheel waterdicht afgesloten. Gecombineerd met de keramische lagers staat dit garant voor een lange levensduur.

High-Stream
Solide vijverpomp

De Velda High-Stream vijverpompen zijn volgens de laatste inzichten en technische mogelijkheden vervaardigd. Daarmee behoren ze tot de beste vijverpompen die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Ze zijn voorzien van een thermische beveiliging en waterdicht afgesloten. Gecombineerd met de keramische lagers staat dit garant voor een lange levensduur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons assortiment Velda? Neem contact op via info@tuincentrum-nieuwenhuijse.nl of bel 0113-572075. Ook voor het plaatsen van vijvers of een oriëntatiegesprek kunt u terecht bij onze hoveniers.