Vaste planten Kruiningen

Ondanks de korte bloeitijd van de vaste planten, zijn vaste planten de sfeermakers in uw tuin. Door de enorme hoeveelheid soorten, vormen en kleuren is het goed te doen om een combinatie te maken van planten die in verschillende maanden bloeien. Zo creeert u een tuin die altijd in de bloei staat! In ons tuincentrum nabij Kruiningen vindt u een enorm assortiment vaste planten

Vaste planten kopen

Vaste planten, de naam zegt het al, zijn planten die blijven. In de winter sterven ze boven de grond af, maar onder de grond blijven ze leven, waardoor het volgende seizoen weer prachtig nieuwe stengels groeien. Vraag om advies in ons tuincentrum welke vaste planten in uw tuin passen. Wij hebben ook een hoveniersafdeling die ook te boeken is  voor tuinonderhoud, tuinadvies en uiteraard tuinaaleg. Bekijk hier een aantal foto's van onze projecten in Kruiningen. 

  

Wat als vaste planten te groot worden?

Als de vaste planten te groot worden, kunt u ze in het najaar "scheuren", met een scherpe spade snijdt u er een stuk af; bij oudere planten wordt het vooral gedaan om de plant te verjongen, de oude kern wordt dan weggegooid.

Lees meer over ons assortiment tuinplanten of kom langs in ons tuincentrum op slechts enkele minuten afstand van Kruiningen.