Sierbestrating Goes

Bent u op zoek naar een goede partij voor sierbestrating in Goes? Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Nieuwenhuijse biedt u een showroom met enorm veel keus en een goed advies! Kom langs op ons tuincentrum en laat u informeren over de mogelijkheden.

Soorten sierbestrating

Heeft u al een idee wat u wilt doen met uw tuin in Goes of omgeving? Sierbestrating is een breed begrip en is er in allerlei soorten en maten. Denk aan grote strakke tegels tot getrommelde bestrating en van grastegels tot natuursteen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bestrating nodigen wij u van harte uit voor een introductiegesprek om uw wensen te bespreken en ons aanbod te laten zien. Neem contact op met info@tuincentrum-nieuwenhuijse.nl of bel 0113-572075. 

      

In ons assortiment tegels vindt u onder andere het assortiment van Red Sun (de toonaangevende leverancier van natuursteen en beton), MBI de Steenmeesters (een van de grootste betonproducenten van Nederland) en Buiter Beton. 

                     

Tegels plaatsen

Naast het ruime assortiment tuintegels dat wij bieden zijn wij ook expert in het leggen van sierbestrating in Goes en omgeving. Bekijk hier een aantal foto's van tuinen die door ons zijn betegeld

U kunt ook bij ons terecht voor al uw andere tuinmaterialen: van planten tot tuinhout en van sfeerartikelen tot graszoden. Neem contact op met info@tuincentrum-nieuwenhuijse.nl of bel 0113-572075.