Onkruidbestrijding Krabbendijke

Het liefst willen we allemaal een mooie, frisse, onkruidvrije tuin. Ondanks dat iedereen zijn best doet bij het aanleggen van de tuin om onkruid te voorkomen, krijgt bijna iedereen te kampen met onkruid tussen uw terras, bestrating en tussen de bloeiende planten. Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Nieuwenhuijse verzorgt onkruidbestrijding in Krabbendijke en omgeving en helpt u van deze ongewenste beplanting af. 

Zelf onkruid bestrijden in Krabbendijke

In ons tuincentrum verkopen wij diverse producten voor onkruidbestrijding. Ons personeel geeft u graag een passend advies over welke producten u nodig heeft om uw tuin onkruidvrij te maken. Voor vragen kunt u terecht bij info@tuincentrum-nieuwenhuijse.nl of bel 0113-572075. Ons tuincentrum bevindt zich op de Grintweg 79 in Yerseke

Onkruidbestrijding uitbesteden

Heeft u een grote tuin, een bedrijfstuin of houdt u gewoonweg niet van werken in de tuin, dan kunt u het onkruid bestrijden ook uitbesteden. Onze hoveniers doen veel tuinonderhoud waaronder gazondonderhoud en onkruidbestrijding in Krabbendijke en omgeving. Vraag naar meer informatie via info@tuincentrum-nieuwenhuijse.nl of bel 0113-572075 of kom langs in ons tuincentrum voor een afspraak.