Het Tuincentrum

Producten:


Tuinbeplanting (bomen, vaste planten, heesters enz.)

Tuincentrum Nieuwenhuijse is gespecialiseerd in het leveren van al uw tuinbeplanting. Wij hebben ruim duizend soorten op voorraad!  Van de beste kwaliteit, van groot tot klein.  De plant die u zoekt die hebben wij al gevonden!  Ons tuincentrum is uw bezoek waard! Natuurlijk hebben wij ook alle materialen die uw plant nodig heeft om optimaal te groeien en bloeien.

www.peacock.nl www.hellogarden.nl www.magicalfourseasons.nl

Kamerplanten

Wij hebben altijd een wisselend en ruim aanbod van kamerplanten en ruim aanbod bijhorende binnen potterie, hobbymaterialen.

www.elho.nl

Potterie

Wij hebben een mooi, groot assortiment potterie, zowel voor buiten als voor binnen. Uiteraard beschikken wij ook over een unieke collectie manden. Voor een juiste pot of mand bent u bij ons aan het goede adres!

www.elho.nl www.iqubana.nl

Houtproducten

Ook op het gebied van houtproducten kan tuincentrum Nieuwenhuijse u een ruim aanbod aanbieden: o..a tuinschermen, carports, pergola's, hekwerk, tuinhuizen, blokhutten enz. Vraag vrijblijvend onze catalogus aan en/of offerte voor het leveren en plaatsen.

www.woodvision.nl  www.hilhout.nl www.hermadix.nl

Sierbestrating

Op het gebied van sierbestrating, bieden wij u een zeer ruim en compleet assortiment aan. Op het Tuincentrum hebben wij diverse showborden staan. Zeker de moeite waard om langs te komen als u een nieuwe oprit, pad, terras e.d wilt hebben.

www.terrasentrends.nl www.buiterbeton.nl

Tuinverlichting

Tuinverlichting is zeker een onderdeel om uw tuin compleet te maken. Daarom bieden wij u een ruim assortiment tuinverlichting.  Omdat onze slogan is: VOOR UW COMPLETE TUIN

www.franssenverlichting.nl

Meststoffen

Ook meststoffen en bestrijdingsmiddelen is een stuks specialisme van tuincentrum Nieuwenhuijse. Wij bieden een zeer ruim assortiment meststoffen aan voor uw complete tuin. Uiteraard bent u ook voor biologische meststoffen en bestijdingsmiddelen bij ons aan het juiste adres.

www.dcm-info.nl www.luxan.nl

Vijvermateriaal

Alles op vijvergebied bieden wij u aan op onze vijverafdeling. Vijverpompen, vissen, folie's, waterbehandeling enz enz. 

www.velda.nl www.vtech.nl

Tuingereedschap

Om uw tuin compleet te maken, hebt uw wel tuingereedschap nodig daarom bieden wij u een ruim assortiment tuingereedschap.

www.wolfgarden.nl www.talentools.nl www.birchmeier.nl

Cadeaus

Verjaardag? Feestje? Tuincentrum nieuwenhuijse heeft altijd leuke kado artikelen voor iedereen
Zoals u ziet bieden wij een zeer ruim aanbod tuinmaterialen om onze slogan waar te maken.