Graszoden leggen Zeeland

Tuincentrum en Hoveniersbedrijf Nieuwenhuijse in Yerseke is de graszoden specialist van Zeeland. Al jaren leggen wij graszoden in Kapelle, Krabbendijke, Middelburg en Goes en verdere omgeving Zeeland. Graszoden leggen is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Wilt u het graszoden leggen uitbesteden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vul ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op over de prijzen en de mogelijkheden.

Graszoden of graszaden

Na het egaliseren van de grond kunt u twee dingen doen: graszoden laten leggen (duurder, maar binnen een dag een groen gazon) of u kunt graszaden inzaaien (meestal na zes weken een groen gazon).  In ons tuincentrum in Yerseke (Zeeland) kunt u terecht voor graszaden, maar de meeste mensen kiezen toch voor het gemak van de kant-en-klare graszoden die worden gelegd door onze ervaren hoveniers. 

Gazononderhoud

Als het gras eenmaal ligt, moet het ook regelmatig onderhouden worden. Ook daarbij helpen wij u graag. Het gazon dient regelmatig bemest te worden en in het voorjaar dienen de mossen en het onkruid verwijderd te worden. Uiteraard dient ook uw gazon regelmatig gemaaid te worden voor een groene, frisse grasmat. 

Interesse in het laten leggen van graszoden of gazononderhoud in Zeeland? Neem contact op met info@tuincentrum-nieuwenhuijse.nl of bel 0113-572075.